Alege o comunitate:

Ești aici: SportLocal.ro » Blogul Sportlocal » Mulţime » Să (ne) râdem din nou cu Anatol Melnic
12 noiembrie 2011, 23:06

Să (ne) râdem din nou cu Anatol Melnic 

Printre momentele haioase ale jocului amical disputat azi la Chişinău, între Dacia şi Dinamo, se numără şi “episodul” în care a ieşit la rampă crainicul stadionului din capitala Moldovei, Anatol Melnic.

În primul sfert de oră, Dacia a trimis mingea în poarta dinamoviştilor, numai că atacantul Pavlov a fost oprit pentru ofsaid. Pavlov a continuat însă faza, iar mare parte din asistenţă s-a bucurat la gol, neobservând semnalizarea de la margine şi modalitatea de reluare a jocului. Printre cei care au luat parte la această bucurie s-a numărat şi crainicul stadionului, Anatol Melnic, cel care a anunţat cu bucurie că Dacia conduce cu 1-0, prin golul marcat de Pavlov. Tabela electronică de marcaj a stadionului “Zimbru”l-a prezentat pe atacantul moldovean, iar grafica a indicat câteva minute avantaj pentru gazde.

Crainicul nu a reacţionat la hohotele de râs care i-au însoţit manifestarea de bucurie de la presupusul gol, rectificând abia după vreo 5 minute eroarea.

Melnic mai este autorul unei gafe monumentale, la meciul pe care Poli Timişoara l-a susţinut cu Zimbrul, tot la Chişinău, el spunând spectatorilor că pe teren a intrat Nicolae Calancea, ca jucător de câmp, la o înlocuire. Nicolae Calancea este portarul naţionalei Moldovei, la data jocului respectiv el fiind plecat cu echipa lui Balint peste hotare.

Un alt moment de neuitat cu Melnic în prim-plan este comentariul jocului dintre Olimpia Bălţi şi Dinamo, de acum un an din Liga Europa, câmd Melnic a fost vioara întâi la microfonul Jurnal TV.

Anatol Melnic lucrează la postul de radio Jurnal FM şi este arbitru internaţional de futsal.

foto: blog.sportbusiness.md

* Precizare SportLocal.ro: Responsabilitatea pentru corectitudinea și originalitatea informațiilor din acest articol aparține în totalitate autorului.
Despre autor: Cristi Frisk

Reputație: +10611 Ministru în Armata de Eliberare a Sportului Local Ministru în Armata de Eliberare a Sportului Local

Energic, pasionat de sport şi încântat de tot ce se numeşte fotbal. Peste 13 ani de experienţă în jurnalism sportiv, timp în care a trecut prin redacţiile posturilor TV: Euro Sport, Sport TV şi Boom, prin redacţia postului de radio local din Craiova unde a realizat emisiunea „Sport Total” și prin studiourile Moldova 1 de unde a comentat pentru Euro 2012. Este autorul cărții ”Eurofotbal cu aromă de miazăzi” editată în 2012 la Editura Tritonic.

Ți-a plăcut acest articol?
Acest articol a fost scris de către un membru al comunității Sport Local. Îți vom fi recunoscători dacă îl vei recomanda mai departe prietenilor tăi de pe rețelele de socializare!

Sportul local se bazează pe comunitate! Avem nevoie de tine!

Articole similare:

6 răspunsuri la Să (ne) râdem din nou cu Anatol Melnic

 1. anatol

  ce articol ratat ….eu am fost la nunta pe 12 …:)))si acum spune-mi cine e “rateoru” astept si scuze “ps”:)

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Cristi Frisk Reputatie: +10611 Ministru

  eu sunt rateorul. nu iti cunosc vocea, asa ca m+am informat de la colegii din presa moldoveneasca prezenti la fata locului, adica la stadion, iar acestia au spus ca Anatol Melnic este crainicul stadionului.
  Daca nu ai fost tu, scuze. Astept totusi sa imi spui cine a fost, pentru a putea repara greseala.
  Cristi

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. anatol

  cine ti-a dat informatia ..? eu rar sint la mecurie daciei….si nu-s arbitru international de futsal…de fapt am lasat-o deja de 2 …si in europa cu arbitrajul nu am fost:))

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Cristi Frisk Reputatie: +10611 Ministru

  nu am sa iti parasc tie cine. Greseala nu e a lor oricum ci a mea ca i+am crezut. Probabil ca ei au crezut ca tu ai fost, dupa ce ai mai facut astfel de driblinguri la microfon. nu stiu ce sa spun

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. anatol

  iurie nistorica – dj “radio noroc”, moderator de nunti …el a fost ,te rog scoate articolul,:)

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Cristi Frisk Reputatie: +10611 Ministru

  nu,
  Articolul ramane. Dupa ce ma voi informa daca asa e, ca sa nu mai primesc iarasi informatii eronate, revin cu un alt articol in care informez publicul despre cum sta situatia. Articolul nu poate fi scos odata ce a fost publicat. Oricum tie scuze daca s-a gresit fata de tine, referitor la meciul dacia+dinamo. Treaba cu Calancea si meciul Olimpia – Dinamo raman valabile nu-i asa?

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un comentariu